piese originale TRP

PIESELE ORIGINALE TRP, ALEGEREA POTRIVITĂ
Atunci când alegeți o piesă originală TRP, puteți fi siguri că achiziționați un produs de calitate superioară la un preț competitiv. Piesele Originale TRP sunt disponibile pentru majoritatea produselor. Sunt adăugate constant linii noi de produse, toate îndeplinind aceleași cerințe stricte de calitate ca și produsele existente. O Piesă Originală TRP reprezintă mereu alegerea potrivită.

Pe lângă piesele TRP marcă proprie, oferta TRP include și o gamă completă de branduri renumite de top de la majoritatea furnizorilor OEM. Astfel, TRP satisface nevoile fiecărui client, având mereu la dispoziție piesa potrivită la prețul potrivit. Un one-stop-shop ce furnizează servicii complete  pentru camionul, remorca sau nevoile dvs. de service.

PIESE TRP – PENTRU TOATE MĂRCILE DE CAMIOANE
Așa cum se spune, diversitatea ne condimentează viața. Însă atunci când e vorba de service și înlocuire de piese la o flotă mixtă, este mult mai convenabil să existe un singur punct de contact, o singură programare și o singură factură pentru toate serviciile necesare întreținerii corecte a vehiculelor dvs., la costuri reduse.

De aceea PACCAR Parts oferă prin dealerii săi o gamă extinsă de piese de schimb TRP pentru Toate Mărcile de Camioane. Calitate în care vă puteți încrede de la peste 50 de furnizori OEM de top, precum și piese TRP garantate, sub marcă proprie.

TRP oferă o gamă cuprinzătoare de peste 60.000 de piese prin rețeaua sa de 1000 de dealeri în 26 de țări, asigurând furnizarea de piese pentru mărci de top precum MAN, Mercedes, Renault, Iveco, Scania și Volvo.  

Operatorii de flote își aleg cu atenție vehiculele pentru a-și îndeplini în mod echilibrat nevoile de transport și logistică, de la transporturi pe trasee lungi și în regim de grupaj, până la distribuție cu livrări multiple.

Alegerea camionului depinde de asemenea și de tipul bunurilor care urmează a fi transportate, de la produse petrochimice în vrac până la alimente, materiale uscate, mașini-unelte, echipamente electrice sau flori. Decizia finală trebuie să ia în calcul și aspecte precum cererea și oferta existente, disponibilitatea, eventualele reduceri oferite și performanțele reprezentanței de vânzare.

PIESE TRP PENTRU REMORCI ȘI CAROSERIE
În spatele fiecărui cap tractor bun se află o remorcă sau o suprastructură, câte una diferită pentru fiecare aplicație, de la tipuri cu prelată laterală sau deschidere laterală culisantă, la remorci cu sistem de încărcare  cu două nivele și corpuri rigide, de la remorci frigorifice la unități de transport în vrac.

Pentru asigurarea îndeplinirii nevoilor specifice de piață, tendința este de a produce remorcile local, fiind asamblate din piese standard. TRP este din nou soluția perfectă, cu gama sa cuprinzătoare de piese pentru remorci, ce pot fi adaptate în funcție de necesitate, la costuri reduse.

Oferta TRP pentru remorci include o gamă largă de piese sub marcă proprie, precum și branduri renumite. Acest lucru înseamnă că TRP are soluția pentru fiecare tip de remorcă și sistem de axe, precum SAF, BPW, Arvin Meritor, Gigant SMB etc. Din nou, un adevărat one-stop-shop.

CONSUMABILE TRP
Cu cât lucrează mai mult, cu atât folosesc mai mult. Camioanele mari articulate sunt rulate pe traseu cinci-șase zile pe săptămână, 48 de săptămâni pe an. Camioanele cu tonaj mai ușor, utilizate pentru livrări multiple trebuie de asemenea să facă față solicitărilor de oprire-pornire și mers la ralanti în trafic. Astfel, fiecare parte din sistemele motor, transmisie și axe trebuie să fie corespunzător lubrifiată, pentru a asigura o funcționare lină și pentru a proteja întreg ansamblul de temperaturile ridicate de operare.

Pentru orice lubrifiant, soluție, ulei sau aditiv de care au nevoie vehiculele dvs. intens utilizate, TRP vă oferă produsul calitativ potrivit, asigurând astfel îndeplinirea tuturor cerințelor de service. TRP are toate cele necesare pentru a ușura efectuarea operațiunilor de service și mentenanță pentru vehiculele dvs. Calitate în care puteți avea încredere la prețuri competitive.

Toate practicile și produsele TRP au fost verificate și aprobate conform celor mai înalte standarde din industrie și prevederi legale.

GAMA TRP PENTRU ATELIERE SERVICE
Un service auto bine dotat și organizat este esențial pentru menținerea și sporirea satisfacției clienților. Indiferent că este vorba despre o revizie periodică sau de o reparație ocazională, mecanicii, clienții și vehiculele merită cele mai bune unelte și cel mai performant echipament pentru a garanta un service de cea mai înaltă calitate și a asigura starea perfectă a vehiculului.

TRP oferă o gamă completă de unelte de atelier pentru fiecare aplicație. Totul este disponibil în programul TRP one-stop-shop, de la o simplă șurubelniță la un sistem avansat de măsurare a uleiului.

Atunci când aveți nevoie de mai mult decât unelte de bază, căutând soluții la cheie pentru service-ul dvs., TRP este din nou răspunsul potrivit. TRP colaborează cu o echipă de ingineri cu experiență în echipamentul de service, fiecare fiind capabil să vă ofere soluții personalizate, în funcție de ce aveți nevoie la atelier. Indiferent că este vorba despre o înlocuire de unelte sau de dotarea completă a unui nou atelier, partenerii noștri au experiența necesară pentru a vă furniza consultanță profesionistă. Noi ne ocupăm de întregul proiect, de la cap la coadă, astfel că nu mai e nevoie să vă bateți capul cu nimic.

Fie că aveți nevoie de o simplă șurubelniță sau de un atelier service complet nou, TRP este partenerul potrivit pentru toate cerințele dvs. Consultați catalogul nostru pentru a vedea gama întreaga de echipament de service sau contactați cel mai apropiat dealer DAF.

 

NEWSLETTER