VDL MICROBUZE

Cu MidEuro, VDL Bus & Coach vă aduce un microbuz compact și luxos, specific construit pentru segmentul transportului de pasageri de lux, cu o capacitate de 22 locuri. Este vehiculul ideal pentru excursii în grup restrâns, însă grație motorizării ecologice și opțiunilor optime de reconfigurare, MidEuro este un vehicul complet și eficient financiar pentru utilizarea în transportul de linie.

FLEXIBIL

Microbuzul MidEuro poate fi construit pe platforma unui Mercedes-Benz Sprinter și unui Volkswagen  Crafter. Unică la MidEuro este însă posibilitatea de a lărgi ampatamentul cu nu mai puțin de 70 cm. Împreună cu un spate extins, VDL vă oferă un vehicul cu o lungime de 8,4 m. Această transformare este conformă cerințelor europene de omologare (Directiva CE/2007-46).

EXECUTAT LA COMANDĂ

Cu microbuzul MidEuro, construit pe concepte de vehicule comerciale renumite, VDL Bus & Coach impune un concept care creează tendințe din punct de vedere ecologic, tehnologic și de siguranță. Fiecare transformare sau extindere este realizată pe comandă specială: MidEuro este complet adaptat cerințelor individuale ale clientului pentru transportul de lux al grupurilor restrânse de pasageri. De asemenea, vehiculele respectă prevederile Directivei europene 2001/85/UE. În procesul de fabricare se acordă flexibilității, calității și ușurinței în exploatare la fel de multă atenție ca și incorporării de materiale sustenabile și tehnicilor de producție. Specialiștii noștri dedicați, cu ani întregi de experiență în transformarea de vehicule, concep în permanență noi accente inovatoare și dezvoltă vehicule exclusiv la comandă. Număr variabil de locuri pe scaun, compartiment extins de bagaje, uși operate electric, scaune rabatabile, control climă, sistem de refrigerare, sistem multimedia…opțiunile sunt numeroase și pot fi integral personalizate în funcție de cerințele clientului.