MEDIA
PRIMUL MAGAZIN EXCLUSIV IN ROMANIA – (TRP by DAF Trucks)

EVW Holding a inaugurat primul magazin TRP exclusiv în România. În data de 12 noiembrie 2015 a avut loc evenimentul de deschidere a magazinului din comuna Bascov (lângă Pitești). Acesta este primul proiect de magazin sub brandul TRP, urmand ca în anul următor să se dezvolte și alte proiecte de magazine TRP în România.

Conceptul unic a fost gândit pentru promovarea mai eficientă a brandului TRP în România și formarea în viitor a unei rețele de magazine TRP pe teritoriul țării.

Evenimentul s-a bucurat de prezența unor importanți reprezentanți ai DAF, Paul van de Laak – DAF Int. District Parts Manager și Matthijs Bax – DAF Area Manager Sales Operations. De asemenea, alături de noi au fost cei mai importanți clienți din zonă.

BRANDUL TRP
TRP este brandul second line de piese al DAF. TRP face parte din portofoliul de piese schimb al PACCAR Inc., alături de brandurile DAF și PACCAR Parts. TRP “truck and trailer parts” oferă o gamă largă de piese de înaltă calitate pentru toate mărcile de camioane remorci și semiremorci.

Atunci când alegeți un produs autentic TRP, puteți fi sigur că achiziționați calitate la un preț competitiv. Piesele originale TRP sunt disponibile pentru cele mai comune categorii de piese de schimb: filtre, perne de aer, amortizoare, electromotoare, alternatoare, elemente frânare, echipamente iluminat, acumulatori, piese semiremorci, ambreiaje, accesorii, cosumabile service, scule

AVANTAJELE PIESELOR TRP
TRP este sinonimul calității. Piesele TRP îndeplinesc cele mai stricte cerințe în ceea ce privesc standardele de calitate DAF. Toate produsele sunt, fără excepție, testate conform standardelor DAF si supuse unor teste standardizate, efectuate in conditii extreme.

GARANȚIE 12 SAU CHIAR 24 DE LUNI
Noțiunile calitate și fiabilitate se află în centrul procesului de dezvoltare a produselor TRP. Toată gama de produseTRP beneficiază, la fel ca si piesele originale DAF,  de garanție completă pentru 12 luni, unele piese chiar 24 luni. În cazul în care montajul   se face în atelierele EVW Holding (unicul dealer oficial DAF în România), garanția de 12 luni se referă atât la componente cat și la manoperă.

 

DAF ROADSHOW 2015 IN ROMANIA

caravana oficială DAF la Arad, Cluj și București (T-FESTIVAL)

EVW Holding, unicul importator și Dealer Autorizat DAF în România, te invită să testezi vehicule DAF de top, în cadrul evenimentului DAF Roadshow România 2015.

DAF a pregătit pentru tine configurații și carosări speciale (FAT CF 440, FT XF 510, FA LF 220, FAR CF 370, FAD CF 460)! Dacă ești fan DAF,  transportator sau doar pasionat de camioane, te așteptăm să descoperi vehiculele DAF EURO6 într-o prezentare inedită!

ARAD –  29, 30 APRILIE         GILAU – 4, 5 MAI               BUCUREȘTI – 8, 9, 10 MAI
șos. Arad-Nădlac, DN 7          str. Principală, nr. 1333        ROMEXPO – T-FESTIVAL

FACEBOOK
Urmăriți roadshow-ul DAF 2015 pe Facebook, accesând linkul  https://www.facebook.com/daftrucksnv. Pe parcursul intregului eveniment din 2015, pagina de facebook DAF, va urmări caravana oferindu-vă imagini de la fiecare eveniment. Douăsprezece țări, douăzeci și patru de evenimente, un singur concept DAF Roadshow!

WWW.EVWHOLDING.RO
Alte detalii, pe noul nostru portal online: www.evwholding.ro.

PRESS ACCOUNT