MEDIA
GRUPUL E VAN WIJK ANIVERSEAZĂ 22 DE ANI DE ACTIVITATE

Grupul E van Wijk a împlinit 22 de ani. Grupul E van Wijk este format din 4 companii care furnizează soluții integrate de business pentru transportatori.

GRUPUL E VAN WIJK

Am început acum 22 de ani când a luat ființa International Transport E van Wijk – 29 iulie 1992. Era a doua companie privată de transport din Cluj-Napoca, iar parteneriatul cu o companie din Olanda era un lucru inedit pentru perioada respectivă. În primele 6 luni de activitate, principalele rute de transport străbăteau Romînia, urmând ca apoi să facem pasul către transportul internațional. În 1996 am început colaborarea cu DAF în primă fază ca After-Sales Dealer. În 1997 devenim unic importator DAF în România.

E VAN WIJK

Este azi un furnizor de servicii integrate de transport și logistică, cu o gamă variată de specializări și cu o viziune clară:  Livrăm cum promitem!
-TRANSPORT INTERNAȚIONAL (Benelux, Germania, Franța, Elveția, Austria, Italia, Spania, Portugalia și Marea Britanie), în regim de camion complet sau loturi parțiale de mărfuri, având o competență ridicată în transportul mărfurilor de volum și specializare în transportul mărfurilor ADR;
-TRANSPORT REGIONAL ȘI DISTRIBUȚIE (linii regulate Ungaria – Romania - Bulgaria, linii zilnice Cluj - București)
-DEPOZITARE  PROFESIONALĂ ȘI MANAGEMENT STOC - în cele 3 depozite logistice (Cluj-Napoca - 7000 m2, Bucuresti - 6000 m2 și Arad - în dezvoltare);
Suntem parte a unui grup logistic care operează la nivel european, cu o flota de 300 camioane, prin 3 centre operaționale principale în Olanda, România și Ucraina.

EUROPAEXPEDIȚIE

Este o casă de expediție pentru transport rutier de marfă în Europa.
Compania servisează azi 800 subcontractori dintre care 400 subcontractori permanenți însumand în 2013,  4.200 de operațiuni. EUROPAEXPEDIȚIE este azi o casă de expediții cu reputație solidă, într-o perioadă dificilă din punct de vedere economic, câștigând încrederea partenerilor săi prin expertiză,  dinamism și flexibilitate.
Peste 65 %  dintre clienții noștri utilizează vehicule DAF. Compania este auditată anual, conform standardelor  IWAY.

EVW HOLDING

Oferă azi soluţii integrate de business clienţilor transportatori prin cele cinci divizii comerciale:
- DIVIZIA DE VÂNZĂRI CAMIOANE NOI: unic importator și dealer DAF în România, dealer Isuzu în România;
- DIVIZIA DE VÂNZĂRI CAMIOANE RULATE: comercializează toate mărcile și modelele de camioane;
- DIVIZIA DE SERVICE: rețea de 10 ateliere service pentru vehicule comerciale; service autorizat DAF și Isuzu, service multimarcă – pentru toate marcile și modelele de vehicule comerciale;
- DIVIZIA DE VÂNZĂRI PIESE DE SCHIMB PENTRU CAMIOANE: piese OE şi after-market pentru toate mărcile şi modelele de camioane;
- DIVIZIA DE VÂNZĂRI ANVELOPE PENTRU CAMIOANE: anvelope premium şi second line pentru toate tipurile de vehicule comerciale, anvelope reșapate Bandag. Divizia deține fabrică de anvelope reșapate Bandag la Gilău.
Compania cu sediul central la Gilău județul Cluj, deține filiale în zece orașe din România: Arad, Bacău, Brașov, Brăila, București, Cluj, Constanța, Craiova, Gilău, Iași și o reprezentanță în Chișinău, Republica Moldova.

TURBO`S HOET ROMANIA.

Compania Turbo’s Hoet Romania este constituită ca o asociere de succes între companiile Turbo’s Hoet Belgia și EVW Holding din România. Compania Turbo’s Hoet Romania se ocupă cu comercializarea de turbosuflante, atât noi, cât și recondiționate, având o structură orientată către calitate și un răspuns prompt și profesionist. În prezent, Turbo’s Hoet Romania este singurul Master Distributor al Honeywell pentru brand-ul Garrett în România, iar prin apartenența la grupul Turbo’s Hoet, este distribuitor de primă linie al tuturor turbosuflantelor produse de cei mai notorii producători în domeniu (Borg Warner – brand-uri ca 3K Turbolader și Schwitzer - , Holset, Mitsubishi, IHI). Aplicațiile cărora compania le oferă soluții complete fac parte din gamele de autoturisme, vehicule comerciale, utilaje agricole, de construcții, material rulant feroviar, mijloace navale, echipament industrial (grupuri electrogene, de pompare). Practic, compania furnizează turbosuflante pentru orice motor termic supra-alimentat.

ASOCIAȚIA MUNDIA.

Este o fundație care doreşte să îmbunătăţească vieţile celor care suferă. Ne dorim să fim parte activă a unei comunităţi prospere, sănătoase, în care membrii ei pot să ducă o viaţă normală, decentă. Misiunea Asociaţiei Mundia este prevenirea, restabilirea şi păstrarea sănătăţii categoriilor defavorizate ale societăţii, prin proiecte medicale, intervenţii chirurgicale sau sponsorizări directe. Scopul Asociaţiei Mundia este acordarea unei şanse la o nouă viaţă, prin ameliorarea stării de sănătate.

Ne dorim să devenim partenerul complet pentru orice transportator din România și Republica Moldova. Prin eforturile noastre îndreptate permanent spre dezvoltare, căutăm să integrăm cât mai eficient soluții viabile într-un sistem care care să vină în întâmpinarea tuturor nevoilor partenerilor noștri. Suntem responsabili față de angajați și ne străduim să le oferim mediul ideal pentru un viitor sigur în care împreună să oferim soluții viabile pentru viitor. Suntem responsabili față de societatea în care trăim și prin Asociația Mundia ne aducem aportul la îmbunătățirea calițății vieții copiilor cu deficiențe de vedere. Suntem responsabili față de mediul înconjurător și căutăm în permanență soluții ecologice și sustenabile.

 

INAUGURARE SEDIU NOU, FILIALĂ EVW HOLDING

investiție de 2,5 mil EUR, suprafață 2.160 mp

EVW Holding, unicul importator și Dealer Autorizat DAF în România, a inaugurat un nou sediu pentru filiala Brașov. Noua reprezentanță se află la ieșirea din oraș, pe Calea Feldioarei, nr.176, la aproximativ 3 km de centura Brașovului.
EVW Holding adoptă în 2014 o strategie de consolidare a business-ului, o strategie prin care se urmărește îmbunătățirea reală a serviciilor oferite transportatorilor. Parte importantă din această strategie a fost construirea unui sediu nou pentru filiala EVW Holding din Brașov.

INVESTIȚIE DE 2,5 MIL. EUR

Suprafață totală de 15.000 metri pătrați, din care construită 2.120 metri și 2.400 metri suprafață desfășurată. Birouri 350 metri pătrați, service 1.400, magazie 650.

FACILITĂȚI & SERVICII

În filiala Brașov sunteți așteptați de reprezentanți vânzări pentru camioane noi, camioane rulate, piese de schimb și anvelope. Reprezentanța asigură atât service autorizat DAF și Isuzu, cât și service pentru orice tip / marcă de vehicul comercial peste 3,5 tone. Un service la standarde vest europene, cu opt linii și spațiu suficient de generos pentru deservirea clienților, atât în zonele de receptie cât și în sălile de așteptare.

Servicii complete pentru camioane, remorci și semiremorci, autobuze, autocare:
-service mecanică reparații generale
-reparații complexe motoare
-instalații de aer și frânare
-axe
-punți
-cutii viteze
-diferențiale
-lucrări de tinichigerie
-vopsitorie (cabină de vopsit de 10 metri lungime)
-ITP
-verificări și diagnoză
-lucrări de întreținere.
Tot în atelierul EVW de la Brașov se realizează echiparea autovehiculelor cu sisteme ADR3, PTO, aer condiţionat Webasto, încălzitoare auxiliare, montări instalaţii de basculare HIVA pe orice tip de autocamion sau autotractor, service complet de roţi și alimentare cu Ad Blue.

ECHIPĂ

Filiala Brașov, are incepând de anul acesta un nou director comercial în persoana d-lui. George Mitu; EVW Holding are încredere că experiența noului manager și întărirea echipei din Brașov, alături binențeles de facilitățile de ultimă generație oferite de noul sediu, vor aduce o creștere substanțială în activitatea comercială a companiei pe zona Brașov.

Activitatea de service este susținută în acest moment de 20 ingineri și mecanici calificați. EVW Holding vă așteaptă cu încredere la Brașov.

 

DAF ROADSHOW LA T-FESTIVAL

9-11 mai în comuna Jucu, langă Cluj

Am participat la T-FESTIVAL cu toată caravana DAF Roadshow. Standul EVW a prezentat cinci configurații EURO6 (DAF XF FT 510, CF FAD 460, CF FT 440, CF FAR 370, LF FA 220). Prezența clienților noștri a fost mult peste așteptări, standul nostru găzduind peste 400 de vizitatori în cele trei zile de festival.

DESPRE T-FESTIVAL ORGANIZAT DE UNTRR ȘI IRU

T-Festival: Festivalul Internațional al Transportatorilor este un mix de rock’n’roll și rock, pasiune pentru camioane și motociclete. Pe 9 mai am instituit și sărbătorit pentru prima dată, Ziua Transportatorilor. Data a fost aleasă pentru ca este ziua Sfântului Cristofor, protectorul transportatorilor și patronul călătorilor.

MIX DE ROCK'N'ROLL ȘI ROCK

In prima seară, pe 9 mai, preponderent s-a cântat rock’n’roll și acustic. Pe afiș au apărut formațiile clujene Natif și Catrhythm, Rob Kingsley (tribut Elvis Presley) împreună cu Trooper au readus pe scenă imaginea vie a legendei rock’n’rollului, fiind urmați de nimeni altul decat Ștefan Bănică Jr. alături de bandul său.
Noaptea s-a încheiat cu un exploziv show de cabaret! Pentru seara de sâmbătă, în 10 mai, rockul a intrat puternic în scenă fiind reprezentat de formațiile: Theory of Mind, Grimus, Trooper și legendarii T-REX!

PRESS ACCOUNT