MEDIA
DAF ROADSHOW LA T-FESTIVAL

9-11 mai în comuna Jucu, langă Cluj

Am participat la T-FESTIVAL cu toată caravana DAF Roadshow. Standul EVW a prezentat cinci configurații EURO6 (DAF XF FT 510, CF FAD 460, CF FT 440, CF FAR 370, LF FA 220). Prezența clienților noștri a fost mult peste așteptări, standul nostru găzduind peste 400 de vizitatori în cele trei zile de festival.

DESPRE T-FESTIVAL ORGANIZAT DE UNTRR ȘI IRU

T-Festival: Festivalul Internațional al Transportatorilor este un mix de rock’n’roll și rock, pasiune pentru camioane și motociclete. Pe 9 mai am instituit și sărbătorit pentru prima dată, Ziua Transportatorilor. Data a fost aleasă pentru ca este ziua Sfântului Cristofor, protectorul transportatorilor și patronul călătorilor.

MIX DE ROCK'N'ROLL ȘI ROCK

In prima seară, pe 9 mai, preponderent s-a cântat rock’n’roll și acustic. Pe afiș au apărut formațiile clujene Natif și Catrhythm, Rob Kingsley (tribut Elvis Presley) împreună cu Trooper au readus pe scenă imaginea vie a legendei rock’n’rollului, fiind urmați de nimeni altul decat Ștefan Bănică Jr. alături de bandul său.
Noaptea s-a încheiat cu un exploziv show de cabaret! Pentru seara de sâmbătă, în 10 mai, rockul a intrat puternic în scenă fiind reprezentat de formațiile: Theory of Mind, Grimus, Trooper și legendarii T-REX!

EVW HOLDING A LANSAT NOUL MODEL DAF XF EURO 6

Momentul a fost celebrat în data de 17 aprilie la Cluj și 23 aprilie la București.

DAF XF EURO6 sau “THE BEST XF EVER” dezvăluit prima dată la salonul Internațional de la Hanovra, a reunit în cadrul delor două evenimente de lansare pe piaţa românească, marii transportatori din România.

 

Cel mai important criteriu în dezvoltarea noului DAF XF a fost eficienţa maximă în transport. Rezultate – un vehicul economic şi fiabil, costuri de operare scăzute, greutate redusă şi o disponibilitate maximă a vehiculului. Cu un şasiu complet nou, transmisii noi şi motoarele PACCAR MX-13 Euro 6, cu design înnoit, DAF XF EURO6 este cel mai bun XF creat vreodată, atât pentru operatorul de transport, cât şi pentru şofer.

Noua imagine aduce ca elemente noi, o parte frontală complet reproiectată, având o grilă proeminentă  cu accente din aluminiu care contribuie substanţial la optimizarea fluxului de aer, atât în ceea ce priveşte aerodinamica, cât şi răcirea motorului, pentru a realiza un consum de combustibil mai redus. Un alt element nou este bara de protecție fabricată din oţel galvanizat pentru a reduce vulnerabilitatea, care a fost de asemenea proiectată astfel încât să contribuie la profilul aerodinamic al camionului și la răcirea motorului.

Ca să completeze profilul revoluționar al noului XF Euro 6, DAF introduce tehnologia LED, ca dotare opțională. Aceasta asigură o putere de iluminare impresionantă şi siguranţă suplimentară.

Noul XF vine cu noutăți și în materie de performanță: motoarele PACCAR Euro 6 complet noi: MX-11 şi MX-13. Acestea dispun de un design avansat cu rampa de injectie comună, turbocompresor cu geometrie variabilă, EGR, SCR şi filtru de particule active. Plaja de puteri variază între 410 si 510 CP, cu un cuplu cuprins între 2.000-2.500 Nm. Şasiul este complet nou, cu o dispunere inteligentă a componentelor, capacitate a rezervorului de combustibil de maximum 1.500 litri, suspensie nouă pentru cabină şi punţi care asigură o foarte bună stabilitate a vehiculului.

EVW Holding, unicul centru autorizat de vânzări şi service DAF în România, este o societate comercială mixtă româno-olandeză organizată pe cinci linii de business şi prezentă cu nouă filiale în România şi Republica Moldova.

 

 

 

 

PRESS ACCOUNT