Maintenance Plus


Situatia actuala are un impact imens asupra economiei noastre si asupra sectorului transporturilor. In timp ce companiile de transport din sectoarele critice trebuie sa faca mari eforturi pentru a suprevietui, alte companii trebuie să spuna stop activitatii. In calitate de dealer DAF, intelegern acest lucru mai bine decat oricine. Acesta este motivul pentru care dorim să ne ajutăm clientii in acest moment dificil.

 
Parteneri la bine si la rău

Pentru camioanele care sunt angrenate in sectoare vitale, intreţinerea este acum mai importanta ca oricand. Cu toate acestea, chiar si in cazurile in care camioanele sunt utilizate mai puţin sau sunt oprite, acesta poate fi un mornent ideal pentru a efectua o intretinere preventiva.In acest fel, cand economia isi va reveni, veti putea conta pe durata maxima de functionare a vehiculelor dvs. Din acest motiv, am oferit serviciului nostru de intretinere X/Y un upgrade gratuit la DAF Maintenance Plus. Aceasta inseamna ca puteti profita de avantajele suplimentare ale componentelor vitale, actualizari gratuite de software si o verificare cuprinzatoare si preventiva a componentelor vitale ale camionului.

 
Suntem acolo pentru tine

In calitate de dealer DAF, dorim să facem tot ce putem pentru a va sprijini pe dvs,. in calitate de client. ln acest sens, va puteti astepta la mai multe actiuni din partea noastra, mai ales in acest moment dificil. Vă rugam sa nu ezitati sa ne contactati dacă aveti intrebari sau cerinte speciale. 

 

Voucher de reducere de până la 725 Euro la piese vitale pentru camioane.

Piese Euro 5

Piese Euro 6

* Pomotie supusa unor termene si conditii. Valabilitate: pana la 31 dec. 2020.

NEWSLETTER