DAF MULTISUPPORT

SERVICII DE ASISTENȚĂ ÎN TRAFIC CARE ADUC PLUS VALOARE AFACERII

DAF Multisupport oferă o serie de pachete de servicii de reparații și întreținere, concepute să crească durata de funcționare și disponibilitate a vehiculului dumneavoastră, să vă permită deținerea controlului asupra costurilor operaționale și să asigure diminuarea riscurilor aferente activității.

Pachetele noastre oferă o soluție personalizată de service pentru orice aplicație, timp de 8 ani de zile. Aveți posibilitatea de a alege pachetul de servicii care se pliază cel mai bine pe nevoile afacerii dumneavoastră, putând opțional extinde acoperirea de service și asupra semiremorcii și/sau a construcției. Beneficiați astfel de siguranța faptului că flota dumneavoastră este mereu perfect întreținută, iar vehiculele funcționează pe perioade maxime de disponibilitate. Și la fel de important, vă puteți de acum concentra doar pe desfășurarea activității dumneavoastră de afaceri.

SERVICIUL CLIENȚI DAF MULTISUPPORT

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor fiecărui client, am dezvoltat o gamă de servicii care include pachete optimizate.

• Pachetele DAF MultiSupport – opțiuni flexibile de service, reparații și întreținere; controlul costurilor și maximizarea disponibilității vehiculului; pachete complete de service pentru linia motoare și pentru vehicul.
• DAF International Truck Service (ITS) – maximizarea duratei de funcționare; asistență rutieră rapidă și profesională 24/7, în întreaga Europă.

DAF MULTISUPPORT CARE+
Păstrați-vă vehiculele în stare excelentă de funcționare

DAF MultiSupport Care+ vă asigură toate serviciile de întreținere tehnică necesare pentru a vă menține vehiculele în stare excelentă de funcționare. Vă ajută să preveniți defecțiuni neașteptate și să maximizați durata de funcționare a vehiculului în baza unui tarif fix lunar, de comun acord convenit.

DAF MULTISUPPORT XTRA CARE – LINIA MOTOARE
Întreținerea și protejarea liniei motoare indiferent de cost

Cu pachetul DAF MultiSupport Xtra Care beneficiați de servicii tehnice excelente, reparații de înaltă calitate și disponibilitate maximă a vehiculului, exact tot ce aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea. Contractul de service acoperă cele mai scumpe piese de schimb – linia motoare a vehiculului.

DAF MULTISUPPORT FLEX CARE – VEHICUL
Flexibilitate maximă prin servicii personalizate extinse

DAF MultiSupport Flex Care asigură servicii excelente de întreținere și reparații. Aveți astfel posibilitatea de a vă optimiza costul total de proprietate asupra vehiculului, selectând servicii dintr-un pachet adițional.

DAF MULTISUPPORT FULL CARE – ÎNGRIJIRE COMPLETĂ
Vehiculele rămân în grija noastră pentru ca dumneavoastră să vă concentrați pe activitatea de afaceri

DAF MultiSupport Full Care asigură cel mai extins grad de acoperire service, ceea ce vă permite să vă concentrați în exclusivitate pe activitatea dumneavoastră. Incluzând soluții pentru toate aspectele de service aferente vehiculului, la tarife fixe și fără riscuri financiare, acest pachet este soluția ideală pentru a vă extinde perioada de funcționare a vehiculelor, reducându-vă în același timp costul total de proprietate.

REȚEAUA DE REPREZENTANȚE DAF ȘI SERVICE-UL INTERNAȚIONAL DAF (ITS)
Calitatea camioanelor noastre depinde de calitatea întregii organizații DAF din spatele ei. Investim masiv în tehnologie și sisteme, ceea ce ne permite să oferim servicii de asistență la cel mai înalt nivel. Cu ajutorul unei rețele cu acoperire națională și tehnicieni pregătiți la cel mai înalt nivel și deosebit de responsabili, DAF este capabilă să presteze cele mai eficiente, productive și rentabile servicii disponibile oriunde:

• Un total de 1200 service-uri autorizate în întreaga Europă
• Rețea de service-uri autorizate cu acoperire națională pentru România
• Tehnicieni DAF înalt calificați în fiecare reprezentanță – se acordă asistență, service și asistență de specialitate

În cazul unei defecțiuni sau a unei alte situații neașteptate, puteți să vă bazați pe International Truck Service (ITS), precum și pe rețeaua extensivă de service DAF din întreaga Europă: 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an. Operatorii noștri vă oferă toate serviciile de asistență necesare, în 10 limbi diferite. Scopul nostru este să vă punem camionul pe drum cu întârzieri minime.

• Asistența ITS nu se limitează strict la vehicul. Se oferă ajutor și pentru remorci și suprastructuri.
• Asistența ITS nu se limitează strict la vehiculele DAF. Se oferă asistență și pentru alte camioane,dacă este nevoie.
• Asistența ITS garantează liniștea șoferului, organizează garanția plăților, abordează alte problemefinanciare, cum ar fi amenzi de trafic și chiar ajută în cazuri de îmbolnăvire a șoferilor pe traseu.

Cu pachetele DAF MultiSupport Care și organizația aflată în spate, noi oferim o gamă extinsă de servicii standard și opționale. Prin DAF MultiSupport, puteți selecta unul din următoarele patru pachete de servicii predefinite:

"CU NOILE SERVICII DAF MULTISUPPORT PUTEM FACE UN PAS MAI DEPARTE, OFERIND FIECĂRUI CLIENT CEA MAI BUNĂ SOLUȚIE!"
• Control financiar complet: serviciul DAF MultiSupport vă oferă un preț fix, adaptat în funcție de client și convenit în funcție de necesitățile de reparații și de întreținere.
• Performanțe optimizate ale vehiculului: în cadrul reprezentanței DAF locale, mecanicii bine pregătiți sunt familiarizați cu fiecare aspect al camionului dumneavoastră, utilizând numai piese DAF originale, de înaltă calitate. Vehiculele dumneavoastră vor fi păstrate în condiții optime, reducând riscul de defectare și efectele ulterioare costisitoare ale unei întârzieri.
• Durată maximă de funcționare a vehiculului: în funcție de necesitățile dumneavoastră, de utilizările vehiculului, de configurația camionului și de reviziile tehnice în vigoare, reprezentanța locală va crea un program de mentenanță optimizat, care să se potrivească cel mai bine pentru vehicul și pentru utilizarea dvs. În cazul unei defecțiuni sau oricărei alte situații neașteptate puteți apela cu încredere la DAF ITS.
„Un procentaj semnificativ al defecțiunilor poate fi atribuit mentenanței insuficiente!”
• Valoare de revânzare mai ridicată: serviciul DAF MultiSupport asigură cel mai înalt nivel de service pentru vehiculul dumneavoastră Valoarea lucrărilor de întreținere și reparații efectuate pe camionul dumneavoastră la standardele DAF, cu utilizarea pieselor originale DAF, nu numai că se remarcă prin fiabilitatea și durabilitatea crescută a vehiculului dumneavoastră, ci se va reflecta și în valoarea mai mare de revânzare a acestuia. DAF garantează o valoare reziduală mai ridicată cu ajutorul pachetului DAF MultiSupport.
• Oferte flexibile: cu ajutorul flexibilității programului de servicii DAF MultiSupport și calității organizației din spatele acestuia, putem să oferim cea mai bună soluție fiecărui client.

NEWSLETTER